Lettergrootte: Kleiner Origineel Groter

 terug naar Zorg, Welzijn en Wonen Index

 

     “Goed om te weten”

mediepoint logo                        vegro logo                                 

Als je een hulpmiddel nodig hebt bij herstel van een operatie, of bij verpleging thuis, dan kun je dat lenen, huren of kopen bij een leverancier van zorg en welzijnsproducten.

Medipoint en Vegro behoren met winkels verspreid over het hele land tot de grootste aanbieders van zorg en welzijnsproducten in Nederland.

Goed om te weten is, dat beide aanbieders samenwerkingen hebben met  Zorgverzekeraars en Zorgorganisaties.

Op vertoon van de zorgpas (bv Zilverenkruis-Achmea) of ledenpas van een zorgorganisatie (bv Carint- Reggeland) heeft u kans op kortingen van 10 % bij huur of koop van een zorgproduct en op gratis lenen.

Bent je aangewezen op een leverancier van zorg en welzijnsproducten vraag dan altijd of je voor korting in aanmerking komt.

 

Presentatie Joop Blom.

In de Verenigingsraad van 14 november j.l. heeft de heer Joop Blom, voorzitter van de Commissie Zorg, Welzijn en Wonen van de NVOG/KNVG een presentatie gegeven over ontwikkelingen in de zorg. Zo kwamen onder meer de gevolgen van het Regeerakkoord aan de orde. Drie wetten, die de zorg regelen in Nederland te weten Zorgverzekeringswet,  Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg met hun werkingsgebied, werden belicht. Tot slot gaf Joop zijn vooruitblik op zorg in de toekomst. Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze presentatie, reageer dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier  de presentatie van de heer Blom.

 

 

 

 

 terug naar Zorg, Welzijn en Wonen Index