Lettergrootte: Kleiner Origineel Groter

Presentatie Joop Blom.

In de Verenigingsraad van 14 november j.l. heeft de heer Joop Blom, voorzitter van de Commissie Zorg, Welzijn en Wonen van de NVOG/KNVG een presentatie gegeven over ontwikkelingen in de zorg. Zo kwamen onder meer de gevolgen van het Regeerakkoord aan de orde. Drie wetten, die de zorg regelen in Nederland te weten Zorgverzekeringswet,  Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg met hun werkingsgebied, werden belicht. Tot slot gaf Joop zijn vooruitblik op zorg in de toekomst. Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze presentatie, reageer dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier  de presentatie van de heer Blom.

 

Blaas het verzorgingstehuis nieuw leven in.

De woongemeenschap voor ouderen, ook wel verzorgingshuis genoemd, is op haar retour. De norm is zelfstandig blijven wonen tot het echt niet meer kan. Lees hier het volledige artikel over dit actuele onderwerp.

 

Geen plek in verpleeghuis

Als thuis wonen door bv dementie niet meer gaat, moet een verpleeghuis de zorg overnemen. Maar er zijn soms extreem lange wachttijden. Een interessant uit artikel uit de consumentengids september 2017.

 

 

Vragen over de ziektekostenverzekering

Logo-ZilverenKruis-Achmea

Heeft u ook vragen over uw zorgverzekering?

Een zorgverzekering kiezen die bij u past is niet altijd even eenvoudig.

Er verandert veel en u heeft steeds meer te kiezen. Is een basisverzekering voldoende?

En is het verstandig om een aanvullende verzekering te kiezen?

Op de 50 meestgestelde vragen geeft ZilverenKruis Achmea een antwoord.

U kunt ook zelf uw vraag stellen.