Lettergrootte: Kleiner Origineel Groter

Terug naar ledenvoordeel index

 

Andere interssante websites:

NIBUD - Rekentools

U vindt hier informatie. tips en hulpmiddelen om meer inzicht in en grip op uw geld te krijgen. Niet alleen handig als u weinig te besteden hebt, maar ook als u een ruimer budget hebt.

Het Nibud heeft diverse tools ontwikkeld om mensen te ondersteunen bij het maken van financiële keuzes en zich voor te kunnen bereiden op bepaalde situaties.

U kunt een kostenindeling maken op basis van uw situatie en inkomen en dat vergelijken met wat anderen dar gemiddeld aan uitgeven , ook staan er suggesties bij hoe u kosten nog beter zou kunnen beheren en beheersen. Het Nibud is geheel onafhankelijk.

Wijzer in Geldzaken

Wijzer in geldzaken is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken.

Hierin staan ook een aantal rekenhulpen. Huishoudboekjes , pensioenchecker en hulp bij geldzorgen. Manieren om een pensioen aan te vullen.

Voordeel voor Ouderen

"Voordeel voor Ouderen" is bestemd voor iedereen boven de 50 jaar en verzamelt voor u alle belangrijke informatie die relevant is. Selecteert en analyseert deze en publiceert dit op haar website. "Voordeel voor Ouderen" is een site Voor Ouderen Door Ouderen.

Uw inkomen blijft gelijk of wordt zelfs minder, maar de kosten stijgen. Dan is het tijd om in te grijpen. Het zoeken naar geld kan beginnen. Zonder veel inspanning kunt u per maand aanzienlijk besparen. Ga naar praktische budget-tips om te kijken hoe het werkt.

Oudstanding

Outstanding is de arbeidsintermediair en loop baanspecialist voor mensen van 45 tot 75 jaar. Outstanding werkt actief aan het vergroten van kansen van de ervaren generaties op de arbeidsmarkt.

  

Wat is een Repair Café?

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!  Lees verder

Gered Gereedschap :  

Geef uw gereedschap een 2e leven via Gered Gereedschap!

Wellicht staat u met enige mijmering te kijken naar uw werkbank met daarop dierbare en veel gebruikte gereedschappen. Van minimaal goede maar liever nog uitstekende kwaliteit, want u weet: een goed vakman herken je aan zijn goed (onderhouden) gereedschap.

U herinnert zich de prachtige klussen die u, gewapend met technisch inzicht, doorzettingsvermogen  en creativiteit tot een goed einde bracht. Mooi was dat.

 

Terug naar ledenvoordeel index