Lettergrootte: Kleiner Origineel Groter

Voordeel voor Ouderen

"Voordeel voor Ouderen" is bestemd voor iedereen boven de 50 jaar en verzamelt voor u alle belangrijke informatie die relevant is. Selecteert en analyseert deze en publiceert dit op haar website. "Voordeel voor Ouderen" is een site Voor Ouderen Door Ouderen.

 

Zo bespaart u minimaal €100 per maand

Uw inkomen blijft gelijk of wordt zelfs minder, maar de kosten stijgen. Dan is het tijd om in te grijpen. Het zoeken naar geld kan beginnen. Zonder veel inspanning kunt u per maand meer dan €100,00 besparen. Ga naar praktische budget-tips om te kijken hoe het werkt.

 

Belastingdienst

Alles over de Nederlandse Belastingdienst en de Douane.

 

Rijksoverheid

Op deze site vindt u alle informatie waarmee u als burger met de rijksoverheid te maken heeft.

 

Doorwerkgever BV

Doorwerkgever biedt met zijn doorwerk CAO de oplossing om direct door te werken met de gepensioneerde werknemer.

 

Computerhulp: 

SeniorWeb - de computerhulp voor u

SeniorWeb is er voor iedereen die meer wil leren over digitale ontwikkelingen. 

 

Student aan huis

Hulp bij computerproblemen is niet nieuw, maar Studentaanhuis.nl gaat verder.

Zo werken wij met ict studenten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. En zijn het allemaal jongens en meiden die met veel enthousiasme hun kennis willen delen.

Onze studenten leggen tijdens hun werkzaamheden graag rustig aan u uit wat zij precies doen. Zo leert u er zelf ook van.

 

 

Oudstanding

Outstanding is de arbeidsintermediair en loop baanspecialist voor mensen van 45 tot 75 jaar. Outstanding werkt actief aan het vergroten van kansen van de ervaren generaties op de arbeidsmarkt.

 

NIBUD Rekentools

Het Nibud heeft diverse tools ontwikkeld om mensen te ondersteunen bij het maken van financiële keuzes en zich voor te kunnen bereiden op bepaalde situaties

 

 

Wat is het Repair Café?

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!  Lees verder