Lettergrootte: Kleiner Origineel Groter

 

Hieronder staan de data van de PME gepensioneerden bijeenkomsten en de locaties voor het voorjaar van 2020.

 

- 4 februari in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden

- 11 maart in theater De Mythe in Goes

- 30 maart in Amphion Schouwburg in Doetinchem

- 19 mei in De Meervaart in Amsterdam

 

 

 

PME gepensioneerdenbijeenkomsten

U ontvangt iedere maand pensioen van PME, het Pensioenfonds van de Metalektro. Ook krijgt u een paar keer per jaar PME magazine in de bus. Veel meer contact is er in de meeste gevallen niet. Dat vinden wij jammer, zeker in deze onzekere tijden. Daarom willen wij onze gepensioneerden wat vaker ontmoeten. Dat doen we op de gepensioneerdenbijeenkomsten.

Belangrijkste onderwerpen van gesprek zijn de financiĆ«le positie van het pensioenfonds, het beheer van de pensioengelden en uw pensioen. Daarnaast treedt er een bekende schrijver, acteur of zanger voor u op. De pensioenconsulenten zijn aanwezig om vragen over uw persoonlijke situatie te beantwoorden. Ook zijn er leden van het Verantwoordingsorgaan, die uw belangen bij PME behartigen, aanwezig.

Op deze site vindt u waar en wanneer de bijeenkomsten plaats vinden, het programma en een routebeschrijving naar de locaties. En natuurlijk kunt u zich inschrijven.

Wij hopen u op een van de bijeenkomsten te mogen verwelkomen.

 

Ook VGM is op PME bijeenkomsten aanwezig

Wij zijn onder meer aanwezig voor het werven van nieuwe leden voor VGM. Indien u ook naar een PME bijeenkomst gaat en een bijdrage wilt leveren aan de VGM ledenwerving, dan verzoeken wij u voor de betreffende bijeenkomst contact met het secretariaat van de VGM op te willen nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.